Els debats de l’Aula: el primer cicle de debats de tu a tu sobre el present de la València construïda

3 març, 2013
Aula Ciutat és una plataforma conjunta de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (Universitat de València – Universitat Jaume I de Castelló) i de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (Universitat Politècnica de València). Un punt de trobada de les investigacions que des de diferents òptiques disciplinars tenen la ciutat com a objecte d’anàlisi.Aula Ciutat centra la seua atenció en l’entorn construit i la seua posada en valor. Les raons: la caducitat social i la insostenibilitat mediambiental d’un model immobiliari expansiu, l’estancament demogràfic de l’Europa occidental i l’escassetat de recursos financers.

L’escassetat i la creativitat són moltes vegades causa i conseqüència, Aula Ciutat pretén explorar aqueixa relació i investigar com les condicions d’escassetat afecten a la producció d’arquitectura, la planificació urbana i les polítiques de dinamització econòmica en l’entorn construït. Al mateix temps, en el marc de l’urbanisme adaptatiu, pretén superar les fronteres entre les velles disciplines i intercanviar coneixements entre les diferents professions involucrades en l’estudi de la ciutat. 

Els debats de l’Aula, organitzats en col·laboració amb el diari digital ValenciaPlaza, pretenen obrir a debat temes concrets que paga la pena discutir a la ciutat. Dins de l’esperit de l’Aula de ser un punt de trobada de les opinions i investigacions que des de diferents òptiques disciplinars tenen la ciutat com a objecte d’anàlisi, Els Debats de l’Aula pretenen facilitar la connexió entre l’acadèmia i el carrer. Seran debats de tu a tu sobre el present i futur de la València construïda, amb una aproximació multidisciplinar on es tracten en profunditat aspectes actuals i polèmics.

Comparteix:

SOBRE AQUEST BLOG:

A R22 Arquitectes creem que el nostre treball ajuda a millorar la casa en què vivim.

És per això que volem difondre els principis que ens guien i generar simpaties.

En aquest blog trobaràs notícies d’actualitat que et poden interessar relacionades amb el món de l’arquitectura: ajudes en vigor, noves tecnologies, avanços en la construcció, materials sostenibles i d’altres idees per a un món millor.

Esperem que t’agrade i t’ajude a definir el teu propi espai.

Ah! i no dubtes a contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta.