Els debats de l’Aula: el primer cicle de debats de tu a tu sobre el present de la València construïda

3 March, 2013
Aula Ciutat és una plataforma conjunta de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (Universitat de València – Universitat Jaume I de Castelló) i de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (Universitat Politècnica de València). Un punt de trobada de les investigacions que des de diferents òptiques disciplinars tenen la ciutat com a objecte d’anàlisi.Aula Ciutat centra la seua atenció en l’entorn construit i la seua posada en valor. Les raons: la caducitat social i la insostenibilitat mediambiental d’un model immobiliari expansiu, l’estancament demogràfic de l’Europa occidental i l’escassetat de recursos financers.

L’escassetat i la creativitat són moltes vegades causa i conseqüència, Aula Ciutat pretén explorar aqueixa relació i investigar com les condicions d’escassetat afecten a la producció d’arquitectura, la planificació urbana i les polítiques de dinamització econòmica en l’entorn construït. Al mateix temps, en el marc de l’urbanisme adaptatiu, pretén superar les fronteres entre les velles disciplines i intercanviar coneixements entre les diferents professions involucrades en l’estudi de la ciutat. 

Els debats de l’Aula, organitzats en col·laboració amb el diari digital ValenciaPlaza, pretenen obrir a debat temes concrets que paga la pena discutir a la ciutat. Dins de l’esperit de l’Aula de ser un punt de trobada de les opinions i investigacions que des de diferents òptiques disciplinars tenen la ciutat com a objecte d’anàlisi, Els Debats de l’Aula pretenen facilitar la connexió entre l’acadèmia i el carrer. Seran debats de tu a tu sobre el present i futur de la València construïda, amb una aproximació multidisciplinar on es tracten en profunditat aspectes actuals i polèmics.

Share:

ABOUT THIS BLOG

In R22 Arquitectes we believe our job helps to improve the home we live in.

This is why we would like to share our guiding principles and generate sympathies.

In this blog you will be able to find news related to the world of architecture that may interest you, such as: grants, innovation, advances in construction, sustainable materials and other ideas for building a better world.

We hope you like it and helps you to define your own space.

Oh! And don’t hesitate to contact us for any enquiry.