Els debats de l’Aula: el primer cicle de debats de tu a tu sobre el present de la València construïda

3 marzo, 2013
Aula Ciutat és una plataforma conjunta de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (Universitat de València – Universitat Jaume I de Castelló) i de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (Universitat Politècnica de València). Un punt de trobada de les investigacions que des de diferents òptiques disciplinars tenen la ciutat com a objecte d’anàlisi.Aula Ciutat centra la seua atenció en l’entorn construit i la seua posada en valor. Les raons: la caducitat social i la insostenibilitat mediambiental d’un model immobiliari expansiu, l’estancament demogràfic de l’Europa occidental i l’escassetat de recursos financers.

L’escassetat i la creativitat són moltes vegades causa i conseqüència, Aula Ciutat pretén explorar aqueixa relació i investigar com les condicions d’escassetat afecten a la producció d’arquitectura, la planificació urbana i les polítiques de dinamització econòmica en l’entorn construït. Al mateix temps, en el marc de l’urbanisme adaptatiu, pretén superar les fronteres entre les velles disciplines i intercanviar coneixements entre les diferents professions involucrades en l’estudi de la ciutat. 

Els debats de l’Aula, organitzats en col·laboració amb el diari digital ValenciaPlaza, pretenen obrir a debat temes concrets que paga la pena discutir a la ciutat. Dins de l’esperit de l’Aula de ser un punt de trobada de les opinions i investigacions que des de diferents òptiques disciplinars tenen la ciutat com a objecte d’anàlisi, Els Debats de l’Aula pretenen facilitar la connexió entre l’acadèmia i el carrer. Seran debats de tu a tu sobre el present i futur de la València construïda, amb una aproximació multidisciplinar on es tracten en profunditat aspectes actuals i polèmics.

Compartir:

SOBRE ESTE BLOG

En R22 Arquitectes creemos que nuestro trabajo ayuda a mejorar la casa donde vivimos.

Es por eso que queremos difundir los principios que nos guían y generar simpatías.

En este blog encontrarás noticias de actualidad que te pueden interesar relacionadas con el mundo de la arquitectura: ayudas en vigor, nuevas tecnologías, avances en la construcción, materiales sostenibles y otras ideas para un mundo mejor.

Esperamos que te guste y te ayude a definir tu propio espacio.

¡Ah! y no dudes en contactar con nosotros para cualquier consulta.