ESTUDI

Som un estudi d’arquitectura, fundat el 2011 per Pere-Joan Pons, amb experiència en el món de la construcció des del 2005. El treball diari es basa en l’experiència, la innovació, l’actualització permanent i l’aspiració a l’excel·lència i, sobretot, en el respecte als clients i el compromís amb els valors ètics i cívics fonamentals. L’arrelament al paisatge i al territori i l’estima per la seua cultura han sigut determinants en la nostra orientació professional.

Afrontem el repte d’una nova arquitectura, des de la multidisciplinarietat, amb l’objectiu de generar benestar i major qualitat de vida als usuaris dels nostres espais construïts, tenint com a guies la bellesa, la salut i el respecte pel medi ambient. Busquem la tranquil·litat i la seguretat del client per damunt de tot, des del moment del contracte fins a la finalització de l’obra, sempre comptant amb els seus desitjos i amb la participació de professionals i consultors especialitzats a fi que el projecte arribe a bon port sense imprevistos ni problemes.

Pere-Joan Pons

ARQUITECTE

perejoan@r22arquitectes.com

 

Col·legiat nº 12.689 al Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana.

Col·legiat nº 4.661 al Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics d’Alacant.

2005. Arquitecte tècnic per l’Escola Tècnica Superior de Gestió en l’Edificació de la Universitat Politècnica de València.

2011. Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

Núria Pedrós Rosselló

ARQUITECTA

estudi@r22arquitectes.com

 

Col•legiada nº 14.925 al Col•legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana.

2018. Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

Natalí González Rodríguez

ARQUITECTA

estudi@r22arquitectes.com

 

2016. Master en Conservació del Patrimoni Edificat. Universitat Politècnica de La Habana. Cuba

2009. Arquitecta per la Facultat d’Arquitectura de la Universidad Politècnica de La Habana. Cuba

COL·LABORADORS

2010 – Actualitat

Emili Portes, arquitecte · Josep Ignasi Garcia, arquitecte · Sai Enginyeria, enginyer industrial · Carlos Bañuls, enginyer agrícola · Laia Mulet, arquitecta · Jaume Miralles, arquitecte· Pasqual Ortolá, arquitecte tècnic · Vicent Torres, arquitecte tècnic · Enric Paredes, arquitecte · Fernando Santoja, arquitecte ·  José David, arqueòleg · Hèctor Carrió, enginyer agrícola · Rafa Soler, doctor arquitecte · Alba Soler, arquitecta UJI · Patricia González, enginyera de l’edificació · Arnau Ferrando, dissenyador gràfic · María Estrada, fotógrafa i dissenyadora ·  Aurora Pons Advocats, Advocats