Obligatorietat de la certificació energètica d’edificis per a llogar o comprar

11 abril, 2013

En compliment de la normativa comunitària, el Consell de Ministres va aprovar, el passat dia 5, el Real decret pel que s’aprova el procediment bàsic per a la certificació d’eficiència energètica dels edificis.

LA NORMA ESTABLEIX EL SEGÜENT:
1. Serà obligatòria a partir de l’1 de juny de 2013.

2. S’haurà de posar a disposició dels compradors o arrendadors d’edificis o de part dels mateixos, per a lloguers amb una durada superior a quatre mesos, un certificat d’eficiència energètica.

3. Aquest certificat haurà d’incloure: – La qualificació energètica de l’edifici. – Informació objectiva sobre les característiques energètiques dels edificis. – En el cas d’edificis existents, document de recomanacions per a la millora dels nivells òptims o rendibles de l’eficiència energètica de l’edifici o d’una part d’aquest, de manera que es puga valorar i comparar l’eficiència energètica dels edificis, amb la finalitat d’afavorir la promoció d’edifics d’alta eficiència energètica i les inversions en estalvi d’energia.

Comparteix:

SOBRE AQUEST BLOG:

A R22 Arquitectes creem que el nostre treball ajuda a millorar la casa en què vivim.

És per això que volem difondre els principis que ens guien i generar simpaties.

En aquest blog trobaràs notícies d’actualitat que et poden interessar relacionades amb el món de l’arquitectura: ajudes en vigor, noves tecnologies, avanços en la construcció, materials sostenibles i d’altres idees per a un món millor.

Esperem que t’agrade i t’ajude a definir el teu propi espai.

Ah! i no dubtes a contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta.