Quin és el preu de ta casa?

8 febrer, 2013

Quina és la nostra situació? Som dels que estem apurats econòmicament i necessitem vendre algun immoble o, pel contrari, som dels que tenim alguns euros estalviats i pensem que ara és el moment d’invertir en la compra d’una casa? Tant en un cas com l’altre, la pregunta clau és: quan val realment la casa que pensem vendre o comprar?  


Va haver una època que fàcilment es podia calcular quin era el preu i un es podia fer plans ajustats a la realitat. Després varem passar una època en la que els preus canviaven d’un dia per l’altre i sempre a més. Ara, des de que ha esclatat la crisi, els preus s’han frenat i han començat a baixar fins el punt de no saber si han tocat ja o quan tocaran fons. Per tant, el problema és saber si és un bon moment per comprar o vendre o saber el preu més ajustat. Aquest article, aparegut recentment a El País, ens pot donar alguna pista. Però és clar que la informació dels experts sempre l’hem de filtrar per la nostra pròpia experiència i la nostra capacitat crítica i, si hem de confiar amb algú perquè nosaltres no sabem prou, que siga algú que s’haja guanyat i s’haja fet mereixedor de la nostra confiança.

Comparteix:

SOBRE AQUEST BLOG:

A R22 Arquitectes creem que el nostre treball ajuda a millorar la casa en què vivim.

És per això que volem difondre els principis que ens guien i generar simpaties.

En aquest blog trobaràs notícies d’actualitat que et poden interessar relacionades amb el món de l’arquitectura: ajudes en vigor, noves tecnologies, avanços en la construcció, materials sostenibles i d’altres idees per a un món millor.

Esperem que t’agrade i t’ajude a definir el teu propi espai.

Ah! i no dubtes a contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta.